GemeenteBelang Westland

GemeenteBelang Westland is uitgegroeid tot een politieke partij die verantwoordelijkheid durft te nemen in één van de meest innovatieve gemeenten van Nederland.

Opening van dagbesteding De Wael

27 januari 2018

GemeenteBelang Westland feliciteert Wies en Peter Haaring met de opening van dagbesteding De Wael

Vorig jaar brachten Kelly van Tol en André van den Berg een bezoek aan de Waellandweg. Peter en Wies waren toen al een paar jaar in gesprek met de gemeente over de mogelijkheid om een verbouwde kas bij hun huis in te zetten als kleinschalige dagopvang voor ouderen. De warme sfeer en huiselijke omgeving hebben ertoe geleid dat GBW direct achter dit initiatief is gaan staan. Goede zorg dichtbij, waarbij ouderen zich thuis voelen en geen nummer zijn, is een belangrijk speerpunt voor GBW. De inzet die raadslid Kelly van Tol en wethouder Bestemmingsplannen Frank Rijneveen (GBW) hebben gepleegd heeft zijn vruchten afgeworpen. Zaterdag 27 Januari werd de dagopvang feestelijk geopend. Kelly was zeer vereerd dat zij naar voren werd geroepen om samen met Wies de officiële opening te verzorgen. Kelly’s baby Tobias mocht ook meehelpen met dit feestelijke moment. Het was een hele gezellige middag. GemeenteBelang Westland wenst Wies en Peter veel succes met de start van de opvang en wenst alle gebruikers veel gezellige uurtjes toe, in de klusruimte, de serre, de groene ruimte (waar kruiden en groente verbouwd worden) of gewoon in de sfeervolle hoofdruimte waar de bruine bar en antieke kachel voor echte warmte zorgen.