GemeenteBelang Westland

GemeenteBelang Westland is uitgegroeid tot een politieke partij die verantwoordelijkheid durft te nemen in één van de meest innovatieve gemeenten van Nederland.

Oud GBW-Wethouder Joop Gardien overleden

13 december 2018

Tot ons groot verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van

Joop Gardien

Joop Gardien zijn wij als Westlandse politiek én als gemeente Westland veel dank verschuldigd. Zijn inzet en bereidheid om bij te dragen aan onze samenleving was immers zeer groot. Hij vervulde diverse functies in het maatschappelijk veld.

Van 2004 tot 2007 was hij namens onze partij GemeenteBelang Westland [GBW] wethouder in Westland. Ook was hij voorzitter van Themapark De Westlandse Druif. Joop was tijdens zijn loopbaan actief binnen tal van organisaties, zoals de Kamer van Koophandel, de NVB Vereniging voor Ontwikkelaars & Bouwondernemers, Stichting Vrienden van de Wateringse Molen, Stichting Vrienden van Deo Sacrum, en Omni-vereniging VELO.

Voor zijn grote verdiensten ontving hij in 2012 hij bij zijn afscheid als voorzitter van VNO-NCW Westland-Delfland de gemeentelijke zilveren erepenning.

We zullen zijn grote inzet, deskundige betrokkenheid en zeker ook zijn warme persoonlijkheid nooit vergeten en wensen familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Namens GemeenteBelang Westland,

Remmert Keizer